Jochem Simons salesdirecteur Nissan

Jochem Simons is per 1 januari benoemd tot salesdirecteur van Nissan Nederland. Simons is in deze functie verantwoordelijk voor het complete afzetvolume van Nissan op de Nederlandse markt. Hij vervangt Joost Roelofs Heyrmans, die Nissan Nederland heeft verlaten.

Simons startte in 2015 bij Nissan Nederland als manager productmarketing. Anderhalf jaar geleden werd hij benoemd tot marketingdirecteur. Jochem Simons: “Met mijn opgedane kennis en ervaring binnen de marketingafdeling ben ik ervan overtuigd dat ik de salesorganisatie naar een hoger niveau kan trekken. Ik kijk er ontzettend naar uit om met het team te bouwen aan een succesvolle toekomst voor Nissan in Nederland.”

Groeikansen

Simons rapporteert als salesdirecteur aan landendirecteur David Milan, die over Simons zegt: “Ik ben ervan overtuigd dat Jochem een belangrijke rol zal spelen bij het verdere succes van Nissan in Nederland. Het is een interessante markt, vol groeikansen. En met de veelbelovende uitbreidingen van onze modellenlijn in het vooruitzicht, kijk ik dan ook vol vertrouwen naar de toekomst.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3165 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *