Joeri Adriaenssens aftersalesdirecteur Dusseldorp

BMW-dealerholding Dusseldorp Automotive heeft Joeri Adriaenssens (27) per 1 december a.s. benoemd tot aftersalesdirecteur. Met deze benoeming wordt het directieteam uitgebreid naar vier personen. Richard Dusseldorp (algemeen directeur), Arie Ruitenbeek (commercieel directeur) en Remko Korthagen (financieel directeur) zijn de andere directieleden.

“De transitie naar elektrificering en digitalisering heeft een significante impact op onze bedrijfsvoering. In de komende jaren zullen we aan die verandering binnen onze bedrijven veel aandacht moeten besteden en mede om die reden hebben wij besloten om een dedicated aftersalesdirecteur te benoemen”, aldus Richard Dusseldorp.

Automotive familie

Joeri Adriaenssens is sinds maart 2020 als management trainee in diverse functies en op meerdere vestigingen werkzaam bij Dusseldorp Automotive. Hij heeft in zijn geboorteland België autotechnologie gestudeerd en in Nederland het bachelorprogramma aan het IVA te Driebergen afgerond.

Adriaenssens komt uit een echte automotive familie. Zijn opa, Willy Jorssen, was zestig jaar geleden oprichter van de gelijknamige BMW- en Mini-dealerbedrijven in Antwerpen, die sinds 1992 worden geleid door Jan Adriaenssens, de vader van Joeri. Jan Adriaenssens: “Joeri heeft van jongs af aan de ambitie om de automotive branche in te gaan. Ik heb hem alle kansen willen bieden om die ambitie te verwezenlijken. Door de samenwerking met Dusseldorp raakte Joeri bekend met de uitdagingen van de Nederlandse markt en groeide bij hem het verlangen om de stap naar Dusseldorp te zetten. Ik ben ervan overtuigd dat Joeri de functie van aftersalesdirecteur op een innovatieve en eigentijdse manier zal invullen.”

Directeur aftersales van BMW Group Nederland Erick Oberink: “Met de verdere digitalisering van ons service-aanbod en communicatie naar onze klanten juich ik de aanstelling van ambitieus en jong management talent van harte toe. Wij wensen Joeri veel succes met zijn nieuwe uitdaging en zien uit naar een succesvolle samenwerking.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3165 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *