Kia breidt dealernetwerk uit

Het dealernetwerk van Kia in Nederland wordt binnenkort uitgebreid met twee nieuwe vestigingen. Louwman Dealer Group is vanaf medio april Kia-dealer in Breda en vanaf begin mei in Goes.

Kia is een nieuw merk in het portfolio van Louwman. Marco Broere, algemeen directeur van de Louwman Dealer Group: “Wij zijn verheugd met de komst van Kia in ons netwerk in Noord-Brabant en Zeeland. Kia staat bekend om zijn kwaliteit en toont een sterke groei de laatste jaren. Ons streven naar hoge klantentevredenheid en de focus op loyaliteit passen daar goed bij.”

Ambities

Léan Verstoep, algemeen directeur Kia Nederland: “Het succes van Kia in Nederland zetten wij in volle vaart voort en wij kijken dan ook uit naar onze samenwerking met Louwman Dealer Groep in Breda en Goes. Louwman Group is als toonaangevend familiebedrijf een zeer innovatieve partner die uitstekend past bij de ambities van Kia.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3430 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.