De Klok Banden Benelux-importeur van Kenda

De Klok Banden importeert sinds deze maand het Taiwanese bandenmerk Kenda voor de Benelux en Duitsland. Het merk, bekend van zijn fietsbanden, is ook actief als producent van autobanden.

Wereldwijd biedt Kenda Rubber een breed assortiment voor auto’s, aanhangers, terreinvoertuigen en rijwielen. De productie ervan vindt plaats in Taiwan, China, Indonesië en Vietnam. In technische centra in Azië, Europa en Noord-Amerika werken meer dan driehonderd mensen.

Allseasonband

Op de Europese markt biedt Kenda een compleet assortiment in zomer- en winterbanden. Binnenkort volgt de introductie van een allseasonband. Het bedrijf zegt dat zijn producten zich kunnen meten met de gerenommeerde merken.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †