LEVC breidt uit met drie dealerbedrijven Rotterdam

De London Electric Vehicle Company (LEVC) breidt uit met nog eens drie dealerlocaties in Nederland. Het gaat om de drie vestigingen van Mobility Center in Rotterdam. Vorige maand werd Stern Lijnden (tevens Volvo-dealer) aangesteld als eerste LEVC-dealer in Nederland.

Joerg Hofmann, ceo van LEVC: “Het uitbreiden van onze activiteiten in Nederland maakt deel uit van ons Europese groeiplan en Mobility Center zal een sleutelrol spelen in het delen van onze visie om onze aanwezigheid met e-mobiliteit in de regio te vergroten. Nederland is vooruitstrevend en zeer geavanceerd in de ontwikkeling van de EV-infrastructuur en de producten van LEVC zullen zowel in de taximarkt als in de bedrijfswagenmarkt voldoen aan de groeiende vraag naar groenere transportoplossingen.”

TX en TX Shuttle

Het aanbod elektrische voertuigen van LEVC bestaat uit de TX- en TX Shuttle-modellen. LEVC claimt hiervoor een CO2-uitstoot van 19 gram per kilometer en een totaal elektrisch aangedreven actieradius van meer dan 484 kilometer.

Bert van Es, algemeen directeur bij Mobility Centre Rotterdam: “Voor ons als Mobility Centre is LEVC een geweldige aanvulling op ons productportfolio en biedt het effectieve mobiliteit met zijn TX-model. Bovendien zullen we met de lancering van de VN5 een lichte bedrijfswagen kunnen aanbieden die is uitgerust om aan de behoeften van klanten te voldoen en tegelijkertijd de uitstoot van voertuigen te verminderen.”

Bestelwagen

Deze elektrische bestelwagen zal vanaf het voorjaar van 2021 in Europa worden geïntroduceerd. Voor de VN5 claimt LEVC een zuiver elektrisch bereik van 98 kilometer en een totaal flexibel bereik van meer dan 489 kilometer. De laadcapaciteit bedraagt 5,5 kubieke meter en het bruto laadvermogen 830 kilogram.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2390 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *