Louwman koopt activiteiten Rotterdamse dealers

Louwman Group heeft per 1 november jl. de activiteiten van twee Toyota dealers overgenomen die in Rotterdam gevestigd zijn. Het gaat om Goosen & Polderman B.V. in Rotterdam Spaanse Polder en Spiering & Pluym B.V. in Rotterdam Ommoord.

Toyota-dealer Goosen & Polderman is gevestigd aan de Schuttevaerweg 47-49 op bedrijventerrein Spaanse Polder. Collega-dealer Spiering & Pluym bevindt zich aan de Vlambloem 1 in de wijk Ommoord. De Toyota dealeractiviteiten worden door Louwman Dealer Group voortgezet in de vestiging Spaanse Polder onder de naam Louwman Rotterdam-Noord.

Met de overname van beide Rotterdamse Toyota dealers en het samenvoegen van hun dealeractiviteiten in het pand van Goosen & Polderman zet Louwman een volgende stap in het efficiënter maken van het Toyota dealernetwerk in de stadsregio Rotterdam. Vorig jaar voegde Louwman dealerbedrijven in Poortugaal, Ridderkerk, Rotterdam-Zuid en Oud?Beijerland samen in een nieuw duurzaam onderkomen in Rotterdam-Zuid, langs de snelweg A15 die deel uitmaakt van de ringweg van de Maasstad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.