Louwman neemt Orange Motors over

Met de overname van Orange Motors geeft Louwman invulling aan de netwerkstrategie van Stellantis. Door de merken Opel en Peugeot samen te brengen versterkt Louwman Dealer Group zijn positie in de regio Rijnmond en het Westland. Opel is nieuw in het merkenportfolio.

De overname betreft de vier vestigingen van Orange Motors en de twee vestigingen van Orange Schade. Gerard van Well, directeur Orange Motors, is aangesteld als Directeur Louwman Stellantis.

Net als Louwman is Orange Motors een familiebedrijf, met een rijke historie. De basis van Orange Motors is gelegd door de automobielbedrijven P.A. van der Kooij (1943) en Eef & Huub (1978). Bij de fusie van deze bedrijven in 2014 werden de schadeherstelbedrijven omgedoopt tot Orange Schade.

Continuïteit

Jacques van Gorp (eigenaar Orange Motors en Orange Schade): “Deze overname zorgt voor continuïteit. Ik ben blij dat dit tevens voor de medewerkers van Orange Motors en Orange Schade een kans biedt om zich aan te sluiten bij het solide familiebedrijf Louwman en dat onze klanten verzekerd blijven van uitstekende service.”

Eric Louwman: “Deze overname is een uitstekende mogelijkheid om de krachten van twee mooie familiebedrijven en hun medewerkers te bundelen om onze klanten in de regio Rijnmond nog beter te kunnen bedienen. Het past dan ook naadloos in onze retailstrategie die gericht is op het intensiveren van samenwerking met onze merkpartners, het benutten van schaalvoordelen en verdere professionalisering van de dienstverlening aan de klant.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3497 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.