Louwman wordt dealerpartner BYD

De Chinese autofabrikant BYD heeft de Louwman Group aangesteld als nationale dealerpartner voor de personenauto’s van BYD in Nederland. De klanten van BYD kunnen straks terecht op het het digitale platform van Louwman voor online verkoop, klantenservice en ondersteuning voor de personenauto’s van BYD. Offline verkoop en aftersales vinden plaats via het dealernetwerk van Louwman, aangevuld met een aantal fysieke BYD showrooms op toonaangevende locaties in Nederland.

De eerste showroom van BYD opent zijn deuren in Amsterdam. De eerste proefritten staan voor dit jaar ingepland. Michael Shu, algemeen directeur van BYD Europe: “BYD is trots op het feit dat onze personenautodivisie in Nederland wordt vertegenwoordigd door een gerespecteerde en ervaren partner zoals Louwman. Met de marktpositie en middelen van Louwman kan BYD in korte tijd naamsbekendheid opbouwen en onze toonaangevende New Energy voertuigen aan Nederlandse klanten verkopen. Net als BYD is Louwman een innovatief bedrijf. We streven samen naar een gemeenschappelijk doel: het versnellen van elektrificatie en het realiseren van emissievrij vervoer in Nederland.”

Elektrisch

Eric Louwman, president van Louwman Group: “Het is een opwindende samenwerking die perfect past binnen onze doelstelling van ‘Mobility for Life’. BYD is de meest toonaangevende fabrikant van NEV’s ter wereld, met baanbrekende batterijtechnologie die het hart vormt van de indrukwekkende New Energy-voertuigen van BYD. We kijken er naar uit om een breed en aantrekkelijk aanbod milieuvriendelijke BYD-modellen aan onze Nederlandse klanten aan te bieden, met de zekerheid van hoogstaande veiligheid, uitstekende prestaties op het gebied van laden en actieradius en hoogstaande kwaliteit. Op dit moment tonen verschillende leasemaatschappijen grote belangstelling voor verschillende modellen van BYD.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.