Marieke Mantje pr-manager Mazda

Vanaf 1 april is Marieke Mantje de nieuwe manager pr en communicatie van Mazda Nederland. Zij volgt daarmee Jur Raatjes op, die per 1 juni stopt met werken voor Mazda en op 1 november met pensioen gaat.

Marieke Mantje heeft na haar hbo-studie culturele & maatschappelijke vorming onder meer gewerkt voor Emolife Events & Consultancy in Amsterdam, waar ze onder meer eindverantwoordelijk was voor de marketing, communicatie en productie van de Run for KiKa. Tot haar vertrek naar Mazda was Mantje vanaf 2018 werkzaam bij Van Berge Henegouwen, gespecialiseerd in de installatie in superjachten van hoogstaande technische apparatuur.

Onderscheidend

“Ik ben erg trots dat ik voor dit mooie merk mag gaan werken”, vertelt Marieke Mantje. “Mijn affiniteit zit vooral bij het aansprekende modellengamma met zijn onderscheidende design en de sterke reputatie van dit nog steeds onafhankelijke automerk. Net als in mijn vorige job wordt er door Mazda een mooie vertaalslag gemaakt van de techniek naar de beleving daarvan en dat spreekt me enorm aan. Want Mazda is perfectionistisch als het gaat om kwaliteit en rijbeleving”, aldus Mantje.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.