Marieke Willemsen marketingmanager Toyota

Marieke Willemsen is per 1 oktober bij Toyota-importeur Louwman & Parqui in dienst getreden als General Manager Marketing.

Marieke Willemsen is nieuw in de autobranche en werkte eerder in de telecommunicatiebranche, onder meer bij KPN en XS4all. “Ik denk dat mijn commerciële gedrevenheid en kennis van de subscriptionmarkt in combinatie met klant- en data-focussed werken heel goed aansluiten op de ontwikkelingen in de autobranche, waar snelgroeiende digitale datastromen grotendeels bepalend zullen zijn voor het succes.”

Nieuwe divisie

Marieke Willemsen is de opvolger van Willem Verschuur, die vierenhalf jaar de marketingafdeling heeft geleid. Willem Verschuur gaat als groepsdirecteur leiding geven aan ID&D (Innovation, Digital & Data), een nieuwe divisie binnen Louwman Group, die zal fungeren als katalysator van onderscheidende ideeën en strategieën op het gebeid van new mobility, innovatie, data, e-commerce, nieuwe media en technologie.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *