Menno Wats directeur marketing Citroën NL

Citroën Nederland heeft met ingang van 2 februari Menno Wats (40) aangesteld als marketingdirecteur. Daarmee is het marketingteam van Citroën weer compleet.

Menno Wats volgt Bastiaan de Groot op, die deze functie op ad-interimbasis invulde en zijn loopbaan vervolgt binnen de PSA Groep.

Vóór zijn benoeming bij Citroën Nederland vervulde Menno Wats diverse functies bij Mazda Motor Nederland. In zijn meest recente rol daar – Manager Brand and Product – richtte hij zich op het ontwikkelen en implementeren van een nieuwe merkstrategie en het life cycle management van de modellen. Wats noemt Citroën een “iconisch merk, waarbij innovatie, uniek design en comfort voorop staan en de klant de inspiratie is.” Antoine Burguière, Managing Director van Citroën Nederland: “Onze elektrificatiestrategie, modellenoffensief en de grote veranderingen in de autobranche zijn voor Menno en zijn team grote maar prachtige uitdagingen om de tanden in te zetten.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.