Van Mossel ook in Tilburg met Fiat, Alfa, Jeep

Na de overname van Autobedrijf Otten in Breda afgelopen september en het hiermee verkregen dealerschap van Fiat, Alfa Romeo en Jeep, breidt Van Mossel nu ook uit in Tilburg met deze merken.

Op 15 oktober openen de deuren van de nieuwe vestiging aan de Kraaivenstraat. Opvallend feit: het is de tiende Van Mossel-locatie in deze straat. De bezetting bestaat uit een aantal vertrouwde ‘Bredase’-gezichten, aangevuld met nieuwe Van Mossel-medewerkers. Alphons Otten is bij Van Mossel clusterdirecteur Fiat/Alfa Romeo/Jeep.

Aanwinst

Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep, spreekt van “een echte aanwinst, want deze merken kenden langere tijd geen officieel dealerschap in Tilburg.” Een feestelijke opening staat na de herfstvakantie op de planning. De Van Mossel Automotive Groep telt inmiddels ruim honderd vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †