Occasionsite Bovag heet viaBovag.nl

De eigen website voor occasions van Bovag-bedrijven, naar verwachting begin tweede kwartaal te lanceren, gaat de naam ‘viaBovag.nl’ dragen.

De co-productie van Bovag en Bovemij wordt gebouwd op verzoek van leden. Zij vroegen hun belangenbehartiger een eigen occasionportal te realiseren, om er zodoende zelf meer regie over te kunnen voeren.

Consumentencampagne

Een maand nadat de nieuwe occasionwebsite live is gegaan, start een grootschalige consumentencampagne. De site is exclusief voor Bovag-bedrijven, de werving van leden is deze week begonnen. Op de betreffende URL spreekt Bovag overigens van “de meest transparante occasionsite van Nederland, met de meest betrouwbare auto’s van Nederland.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †