Onderhoudsabonnement op maat met Car Service Plan

GO remarketing solutions lanceert Car Service Plan. Een online platform voor autobedrijven om auto-onderhoudsabonnementen te creëren, verkopen én incasseren. En dat allemaal in eigen beheer.

Michel van Roon

Directeur van GO remarketing solutions, Michel van Roon, over het waarom van Car Service Plan: “Met onderhoudsabonnementen houd je alle potentiële aftersalesomzet binnen. Tegelijk houd je maximaal grip op de werkplaatsplanning. De spelregels van het bedrijf zet je helemaal naar jouw hand, in jouw voordeel. En de consument? Die is blij dat je hem ontzorgt. In dit model zijn alleen maar winnaars.”

Abonnementen zijn een geaccepteerd businessmodel in de markt van vandaag. De consument betaalt niet alleen voor een fysiek product of een dienst, maar net zo goed voor het gebruik ervan, voor gemak of voor zekerheid. Gemiddeld heeft hij elf abonnementen lopen. Denk aan zijn iPhone-, Netflix- en Spotify-abonnement. Maar ook de Dollar Save Club, Bloomon, HelloFresh en niet te vergeten: de private leaseauto.

Kleine maandbedragen

Door kleine bedragen per maand te betalen weet de consument zich beschermd tegen onvoorziene grote mobiliteitsuitgaven, een belangrijk argument om te kiezen voor een abonnementsconstructie. Dat geldt ook voor de notificatie vanuit het autobedrijf wanneer de auto weer aan onderhoud toe is.

Erik Jacobs

Gratis voor ondernemers

Directeur van GO remarketing, Erik Jacobs, over de kansen die dit voor het autobedrijf creëert: “Met Car Service Plan kan elk autobedrijf naar eigen smaak abonnementen creëren en exploiteren. Naast onderhoud, kunnen daarin ook mobiliteit of zomer&winter checks verwerkt worden. Het gebruik van Car Service Plan is gratis voor de ondernemer. Een bescheiden fee binnen het consumenten maandtarief zorgt voor inkomsten bij de ontwikkelaar.”

Kennismaken met Car Service Plan kan onder meer via de webinars die gratis worden aangeboden. Op de website kunnen belangstellenden daarvoor inschrijven.

GO remarketing solutions is een joint venture van RDW-provider, A2SP, en CRM, automotive retail, advies & training. Naast Car Service Plan levert GO remarketing solutions het occasion beheersysteem Used Car Controller en MarketView, marktinformatie tool voor de gebruikte auto markt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.