Ook caravans en campers op ViaBovag.nl

Het occasionplatform ViaBovag.nl is uitgebreid met caravans, campers en vouwwagens. Op de website zijn intussen al bijna 3000 caravans, kampeerauto’s en vouwwagens te vinden van 125 Bovag-bedrijven in het hele land. Daarmee is meer dan 80 procent van alle aangesloten caravan- en camperbedrijven met verkoopactiviteiten reeds aangesloten.

Op alle aangeboden caravans en vouwwagens is minimaal 12 maanden Bovag-garantie van toepassing. Op de campers geldt een garantietermijn van minimaal 6 maanden, of maximaal 20.000 kilometers. Het complete aanbod is bovendien inclusief een recente onderhoudsbeurt, inclusief keuringsrapport en jaarsticker voor onderstel en opbouw. Bij de kampeerauto’s is bovendien recentelijk onderhoud gepleegd op het autotechnische deel.

ViaBovag.nl

ViaBovag.nl is in 2018 gestart op initiatief van Bovag en Bovemij en omvat naast de kampeermiddelen een ruim aanbod van meer dan 100.000 personenauto’s en lichte bedrijfswagens, 3000 motorfietsen en 11.000 fietsen van duizenden Bovag-bedrijven.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3524 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.