Opel-dealer Ophoff wordt TOP Merkspecialist

Groot voordeel van de overstap is volgens eigenaar Jan Ophoff de onafhankelijkheid. Binnen de formule is er volgens hem een grote mate van vrijheid. “Ook de klanten blijven van ons, er vindt geen deling van klantdata plaats. Ons team is met de toetreding altijd up-to-date geschoold. En door gezamenlijke inkoop kunnen wij de klant altijd scherpe prijzen bieden voor onderdelen, onderhoud en reparatie. Ook hebben we nu meer te bieden op het gebied van financiering en lease.”

Adviesbeleid

Autobedrijf Ophoff biedt ook onderhoud en reparatie van andere merken, zowel van particuliere als zakelijke rijders. TOP Merkspecialist startte medio februari als landelijk samenwerkingsverband van bedrijven die zich richten op Opel. Zaken als bedrijfsvoering en -uitstraling, klantenbehandeling en -begeleiding, en het kennisniveau van de monteurs zijn vastgelegd. Ook voert TOP een gezamenlijk adviesbeleid voor nieuwe en gebruikte auto’s, marketing, inkoop, aftersales en uitstraling.

Foto: Jan Ophoff (l.) en formulemanager Raymond Crezee.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *