Opel Kerckhaert Terneuzen naar Van Mossel

Van Mossel Automotive Groep neemt per 1 mei Opel Kerckhaert Terneuzen over. Daardoor omvat het Van Mossel OPC Opel-cluster nu acht locaties, verspreid over Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.

Luc en Jacqueline Kerckhaert noemen “veranderende marktomstandigheden, technische ontwikkelingen en daarmee gepaard gaande investeringen voor een klein zelfstandig bedrijf” als reden om een stap terug te doen. Van Mossel Automotive Groep is al aanwezig met een Ford-vestiging in Terneuzen. Sinds 1 mei voert Van Mossel onder hetzelfde het merk Opel.

Opel-showroom

Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep, kondigt aan dat op korte termijn gestart wordt met de bouw van een nieuwe Opel-showroom. Kerckhaert-klanten zullen daar dan te zijner tijd eveneens terecht kunnen voor (private)lease, schadeherstel, bedrijfswageninrichting, wagenparkbeheer, financieringen en verzekeringen.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.