Jérôme Pannaud directeur Renault Benelux

Met ingang van 1 oktober 2018 is Jérôme Pannaud (Parijs, 1963) benoemd tot algemeen directeur Groupe Renault Benelux. Hij volgt daarmee Jean-Paul Renaux op, die met pensioen gaat.

Jérôme Pannaud studeerde af aan het Institut d’Etudes Politiques de Paris. In 1989 startte hij aan zijn professionele carrière bij Renault. Pannaud bekleedt verschillende functies binnen de commerciële afdelingen in Frankrijk en Europa, onder meer marketingmanager Renault Nederland (1997-2000), marketingdirecteur Renault België Luxemburg en commercieel directeur bestelwagens bij de Commerciële Directie Bedrijfswagens. In 2010 wordt hij binnen de Europese commerciële directie benoemd tot marketingdirecteur, in 2013 tot salesdirecteur. Pannaud is sinds mei 2015 commercieel directeur van Renault Rusland. Pannaud is getrouwd en heeft vijf kinderen.

Pensioen

Jean-Paul Renaux sluit met zijn afzwaaien een 34-jarige carrière bij Renault af. In 2010 startte hij als algemeen directeur van Renault Nederland. Na de oprichting van de Groupe Renault Benelux in 2013 werd hij benoemd tot algemeen manager Benelux en daarmee verantwoordelijk voor beide filialen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3060 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters