Première Karma van Genève naar Nederland

Karma Automotive verplaatst de Europese première van zijn elektrische Revero en Revero GT naar Nederland. De presentatie van 11 tot en met 13 maart volgt op de afgelopen vrijdag geannuleerde Autosalon Genève, in verband met het coronavirus.

“Het is belangrijk dat we doorgaan met de Europese lancering van Karma en de verschillende modellen”, zegt Rogier Kroymans, vp sales en network development van Karma in Europa. “De auto’s die we hier hebben, willen we gebruiken om een groter publiek bekend te maken met ons merk en de modellen.”

Media, potentiële distributeurs van het merk en klanten die interesse hebben worden uitgenodigd om de modellen te bezichtigen en om kennis te maken met leden van het Karma-managementteam. Het merk zegt inmiddels dealers te hebben gecontracteerd in Nederland, Zweden, Frankrijk en Spanje. Eind dit jaar wil Karma op alle belangrijke Europese markten vertegenwoordigd zijn.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *