Renault Nederland benoemt nieuwe directieleden

Renault Nederland heeft per 1 april 2021 drie nieuwe directieleden benoemd in het kader van een structuurwijziging. In deze functies rapporteren zij rechtstreeks aan algemeen directeur Anouk Poelmann.

Ted Boers (44, foto links) is al op 1 februari aangesteld als salesdirecteur Renault Nederland. Na zijn hbo-opleiding commerciële economie kwam Boers in 2004 bij Renault, waar hij startte als salesmanager Parts en Accessories.

Dacia en Mobilize

Albert Trapman (54, foto midden) is aangesteld als directeur Dacia Nederland en Mobilize. Onder die laatste noemer brengt Renault de activiteiten samen van Groupe Renault op het gebied van innovatieve diensten voor mobiliteit, energie en data. Trapman trad in 2005 in dienst bij Renault Nederland als regiomanager, na een studie aan het IVA. Daarna voltooide hij verschillende opleidingen bij het NIMA.

Aftersales

Stephan Griffioen (34, foto rechts) is benoemd tot directeur aftersales en kwaliteitsbewaking. Hij begon zijn carrière bij Renault Nederland in 2013 als productmanager Parts en Services. Stephan Griffioen studeerde aan het IVA in Driebergen en voltooide een master in business studies aan de Universiteit van Amsterdam.

Directie

Naast deze drie benoemingen bestaat de directie van Renault Nederland nu uit Anouk Poelmann (algemeen directeur), Marco Knoot (directeur marketing), Chris Jansen (directeur IT), Pierre Léautier (directeur netwerkstrategie), Christian Bourgeois (financieel directeur), Nicolien van Duinen (directeur HR) en Janet Richter (directeur PR).

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *