Eén naam voor alle dealervestigingen Stern

De dealervestigingen van Stern opereren binnenkort niet meer onder hun afzonderlijke namen maar onder één paraplu: Stern. Daarmee komt een einde aan de namen Ardea, Arend, Durmi, Havik, Jager, Stern, Svala en Vireo Auto.

De krachtenbundeling moet leiden tot één website, waar alle zeventien automerken en zeventig dealerbedrijven van Stern samenkomen. Dat moet leiden tot een betere, meer transparante dienstverlening. Klanten kunnen voortaan op een zelf bepaalde plaats en tijd een auto aanschaffen, huren, leasen, onderhouden, repareren of gebruiken. Ook zijn mobiliteitsvragen digitaal of via persoonlijk contact te regelen. In de maand juli worden de diverse websites stuk voor stuk overgezet. Het merkportfolio van Stern omvat onder meer Mercedes-Benz, Renault, Nissan, Ford, Volvo, Land Rover, Kia en Opel.

Huisstijl

Op het centrale platform zijn de strikte huisstijlrichtlijnen van de automerken gecombineerd met de eisen van Stern zelf. Bij de realisatie speelt het beheerplatform Autopilot een centrale rol. Het is in staat om complexe databronnen te structureren en daarmee content en data te verrijken tot een optimale presentatie van het aanbod.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.