Tjalling Hollander directeur Hyundai Nederland

Per 1 juni aanstaande start Tjalling Hollander als algemeen directeur bij Hyundai Motor Nederland. Daarmee is het management van de Nederlandse importeur weer compleet.

Hollander (51) heeft meer dan 25 jaar ervaring in de dealerwereld. Hij startte zijn carrière bij een aantal grote dealerholdings in Nederland en Zwitserland. Sinds 2012 werkt hij bij Nissan, zowel in Nederland als op het Europese hoofdkantoor in Frankrijk.

Hollander: “Hyundai heeft zich als merk en voorloper in elektrische auto’s afgelopen jaren sterk geprofileerd. Met een constante vernieuwing van het modellengamma zoals de Hyundai Bayon en de elektrische Ioniq 5 zie ik veel kansen om een mooi resultaat neer te zetten. Uiteraard is onze dealerorganisatie daarbij een onmisbare schakel. We zullen dan ook samen met onze dealers een koers gaan uitzetten die zowel toekomstbestendigheid voor zowel het merk als het dealernetwerk vooropstelt.”

Fleet en lease

“Hyundai is uniek omdat het niet alleen elektrische aandrijvingen aanbiedt zoals EV, Hybrid, Plug-in Hybrid, Mild Hybrid en FCEV (waterstof-elektrisch), maar ook zuinige benzinemotoren. Dit unieke aanbod willen we nog meer gaan verzilveren in de fleet- en leasekanalen. Daarom leggen we hier binnen onze organisatie nog meer focus op: met een versterkt team op Fleetsales en Dealer Development willen we in de huidige dynamische markt groei kunnen blijven realiseren.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2744 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *