Torqx neemt ook Wasdas over

Investeringsmaatschappij Torqx Capital Partners breidt zijn aanwezigheid in de Nederlandse markt voor carwash verder uit met de acquisitie van Wasdas. Het gaat om vier carwashlocaties: in Drachten, Veendam, Emmen en Hardenberg.

De oprichters van Wasdas komen in dienst van Torqx, dat de carwashgroep in april 2022 startte met de overname van de autowasstraten van Autowas H2O en Bubbles Carwash, onder leiding van Hein Castelijns. Hij wil de vier locaties  graag met de oprichters verder ontwikkelen: “We zijn erg blij met deze samenwerking. Daniël, Barry en Jamila zijn in staat geweest een mooi carwashbedrijf neer te zitten, bestaande uit vier locaties, die zich allemaal onderscheiden door hun hoge kwaliteit, er goed uitzien en een unieke klantervaring bieden. Dit alles maakt dat de vier locaties erg waardevol voor ons zijn en een passende aanvulling zijn op de rest van de groep.”

Uitbreiding

Met de acquisitie van Wasdas wil Torqx verder bouwen aan een leidende positie op het gebied van premium carwashes in de Benelux. David van Hasselt, directeur investeringen bij Torqx: “De acquisitie van Wasdas is een heel belangrijke stap in ons streven om premium carwashes samen te brengen en een nieuw netwerk in de Benelux op te zetten. Niet alleen versterken we de groep met vier locaties, we verwerven ook een tweede centrum in het noorden en oosten van Nederland van waaruit we de carwashgroep verder kunnen uitbreiden.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3497 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.