Van den Akker Uden verliest plotseling oprichter

Alex van den Akker, directeur-eigenaar van de Udense Mercedes Servicepartner, is op 55-jarige leeftijd plotseling overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding.

Alex van den Akker stond bekend als een actieve, levenslustige en ambitieuze ondernemer die zijn bedrijf in de afgelopen dertig jaar bleef doorontwikkelen.

Het autobedrijf zit weliswaar sinds 1995 in Uden, de ondernemer startte eerst in zijn woonplaats Vorstenbosch. Het faillissement van de Fiat-dealer in Uden beschouwde Van den Akker als een kans: hij kocht de boedel. Tot 2019 was er behalve de vestiging in Uden een tweede locatie in Oss. Beide vestigingen zijn echter gecombineerd in Uden, met behoud van personeel.

3 reacties op “Van den Akker Uden verliest plotseling oprichter

 • 28 juli 2022 om 12:20
  Permalink

  Aan allen die deel hebben uitgemaakt van zijn leven, wens ik de kracht toe om de abrupte stilte samen te dragen.

  Beantwoorden
 • 3 augustus 2022 om 11:03
  Permalink

  Geschokt lees ik dit bericht. Alex was voor mij een betrouwbare man die eerlijk en geloofwaardig bij mij overkwam. Tijdens de koop van de Mercedes heeft hij zijn belofte waargemaakt en alles netjes afgehandeld. Een groot verlies voor dit bedrijf. Ik wens zijn familie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. J. vd Berk. kees Kroket Oss.

  Beantwoorden
 • 9 augustus 2022 om 15:07
  Permalink

  ik ben geschrokken van het bericht dat Alex er plotsling niet meer is ,ik heb hem leren kennen in vorstenbosch als een oprechte en hard werkende man wat stond ik te kijken toen ik hoorde dat Alex wel een auto aan mij verkocht maar niet meer kon afleveren . ik wens de familie heel veel sterkte toe .

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.