Van Mossel neemt Citroën-dealerschap over van Van der Maat

Autobedrijf C. van der Maat draagt zijn Citroën-dealeractiviteiten in Zwaag over aan Van Mossel Automotive. Van der Maat en Van Mossel hebben daartoe overeenstemming bereikt.

De medewerkers treden bij Van Mossel in dienst bij diens nabijgelegen Citroën-vestiging in Zwaag. “De technologie heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling meegemaakt”, vertelt Erik van der Maat, bedrijfsleider van Autobedrijf C. van der Maat. “Dit zorgt ervoor dat je als autobedrijf mee moet gaan met deze ontwikkeling. Voor ons heeft dit betekend dat we een verkenningstraject zijn gestart met een mogelijke overnamepartij. Na een gedegen traject zijn wij uitgekomen bij familiebedrijf Van Mossel Automotive Groep. Zij zijn reeds aanwezig met een Peugeot-vestiging in Hoorn (Zwaag), die voor onze klanten en medewerkers ‘om de hoek’ ligt. Wij zijn ervan overtuigd dat deze keuze de toekomst veilig zal stellen voor al onze medewerkers en klanten. Wij continueren zelf ons autobedrijf als officieel erkend reparateur in Enkhuizen.”

Ultieme Van Mossel-beleving

Eric Berkhof voegt hieraan toe: “Wij zijn erg blij met deze overname en kijken ernaar uit om de medewerkers te verwelkomen als nieuwe Van Mossel-collega. Daarnaast zijn we trots om de klanten te ontvangen in onze spiksplinternieuwe vestiging (De Marowijne 59, EP), waar we ze graag kennis laten maken met onze alles-onder-één-dak filosofie. Volgende maand zal onze bestaande Peugeot-vestiging, nu nog een paar deuren verderop (De Marowijne 51, EP), zich daarbij voegen en vindt men hier de ultieme Van Mossel-beleving.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3430 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.