Van Mossel neemt Ford-garage Deprince over

De Van Mossel Automotive Groep, met Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, heeft een overeenkomst gesloten met Leo Deprince over de volledige overname van Ford-garage Deprince in Lier. Van Mossel had al een minderheidsaandeel van 49 procent, maar wordt nu voor de volle 100 procent eigenaar. 

Leo Deprince, sinds 1990 mede aan het roer van Garage Deprince: “Door de werking van Van Mossel beter te leren kennen werd ik meer en meer enthousiast om volledig deel uit te gaan maken van de groep. Voor zowel onze klanten als onze medewerkers zijn er duidelijke voordelen aan verbonden en ik heb deze beslissing dan ook genomen met het oog op hun toekomst.” 

Alleen de naam verandert

Koen Claesen, ceo Van Mossel België en Luxemburg, voegt hieraan toe: “Wij zijn uiteraard zeer blij met de beslissing van Leo en wij garanderen ook dat de klanten nog steeds terecht kunnen bij dezelfde vertrouwde gezichten. Buiten de naam, Van Mossel Deprince, verandert er immers niets. Klanten zullen dus nog steeds de persoonlijke aandacht en service krijgen zoals ze het gewend waren. Begin 2022 komt er bovendien op de huidige locatie een volledig nieuwe showroom zodat we de klanten een nog betere service zullen kunnen bieden.” 

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3681 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.