VWE neemt Autodealers.nl over

Dienstverlener voor de autobranche VWE Automotive heeft Autodealers.nl overgenomen. Autodealers.nl helpt autobedrijven bij hun online verkoop.

Door de overname verwachten de bedrijven hun klanten meer te kunnen bieden op het gebied van online presentatie: “Door onze expertise te bundelen zijn we in staat de dienstverlening voor het autobedrijf te optimaliseren. We kunnen verder innoveren en bieden een breder dienstenpakket”, aldus Piet Renses, algemeen directeur van VWE.

Ambities

Corben Leek, mede-eigenaar van Autodealers.nl, ziet veel overeenkomsten tussen VWE en Autodealers.nl: “Met de overname door VWE hebben we een partij gevonden die past bij de ambities van Autodealers.nl. VWE is net zoals wij een familiebedrijf, met als basis ondernemerschap en de drive om de beste oplossing voor de klant neer te zetten.” De overname werd bezegeld met een handdruk. Op de foto van links naar rechts: Ton Vestering (VWE), Corben Leek en Hansco Leek (beiden Autodealers.nl), en Piet Renses (VWE).

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2965 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters