Wassink Autogroep neemt Van Haren over

Wassink Autogroep neemt per 1 oktober Van Haren Autobedrijven (Venray, Boxmeer) over. Aan de merken Ford en Suzuki in de locatie Venray wordt Peugeot toegevoegd. Alle 28 medewerkers treden in dienst bij Wassink Autogroep.

Norbert van Haren blijft het gezicht voor de regio, maar per 1 oktober vanuit de afdeling verkoop. In Venray (foto) is Van Haren al 86 jaar actief als dealer van Ford.

Continuïteit

Wassink Autogroep wil met de overname op langere termijn haar continuïteit waarborgen en verdere expansie mogelijk maken. “Als ambitieuze mobiliteitsaanbieder past deze uitbreiding zeer goed in onze groeistrategie”, zegt Chiel van Zeijl, algemeen directeur. Het bedrijf heeft locaties in Arnhem, Boxmeer, Dodewaard, Doetinchem, Nijmegen, Oss, Velp, Venlo, Wamel, Winterswijk en Zevenaar. Daar komt nu Venray bij, waarmee de positie in Noord-Limburg versterkt wordt. De dealerschappen betreffen Peugeot, Citroën, DS, Ford en Kia. Bij de onderneming zijn ruim 355 mensen in dienst; de omzet bedraagt 160 miljoen euro. Wassink Autogroep typeert zichzelf als “een innovatief, kwalitatief en professioneel autobedrijf met de beleving van een dorpsgarage.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †