Wilbert Stevens partner Advice That Works

Adviesbureau Advice That Works is vanaf 1 oktober versterkt door de komst van Wilbert Stevens. Als partner gaat hij zich vooral bezighouden met adviseren van organisaties op het gebied van organisatieontwikkelingen, overnames en fusies, en het begeleiden van herstructureringstrajecten.

Advice That Works ziet een groeiende vraag naar ervaren adviseurs met een eigen visie op de ontwikkelingen in de automotive sector. De op handen zijnde veranderingen in de dealernetwerken en de impact daarvan, en de houdbaarheid van het huidige businessmodel zullen de vraag naar deskundige ondersteuning in de komende jaren vergroten, aldus het adviesbureau. Vandaar de toevoeging van Wilbert Stevens aan het team.

Stevens heeft meer dan dertig jaar ervaring in retail en wholesale, voornamelijk in de automotive sector. HIj werkte onder meer als bedrijfsadviseur voor Opel Nederland en PSA/Stellantis. Daarnaast heeft hij een opleiding in mediation afgerond en is hij taalvaardig. Dat komt Advice That Works goed van pas bij het aanbieden van diensten in het buitenland, bijvoorbeeld in België, waar hij reeds in verschillende bedrijven actief is geweest.

Disruptie

Wilbert Stevens (foto links): “Natuurlijk zijn de meeste dealerbedrijven prima in staat om de operationele gang van zaken zelf op de rit te houden, maar in deze tijden van disruptie komen er nieuwe, onbekende vraagstukken op directietafels. Een vertrouwelijk gesprek met een externe expert om daarin te klankborden en de koers van het bedrijf aan de actualiteit aan te passen kan verrijkend en inspirerend zijn. De ‘hands-on’ werkwijze van ATW ligt me goed, en ik zie er dan ook naar uit om me met hen te verbinden en aan het automotive distributienetwerk waarde toe te voegen.”

Onno Adriaanse (foto rechts), eigenaar van ATW: “Advice That Works heeft bewezen op de core-activiteiten een prima adviesbureau te zijn. Niet voor niets bestaan onze relaties uit ondernemingen waar we langdurig voor werken. Met de komst van Wilbert voegt ATW heel veel ervaring toe; zijn analytische en doortastende manier van adviseren passen goed bij onze cultuur en hoe we denken over advisering en begeleiden van ondernemingen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3512 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.