bekeken: 478 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Roadshow en nieuw klantportaal Standox

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 16 september 2019, 12:22

Leestijd: < 1 minuut

Standox begint vandaag voor het vierde opeenvolgende jaar aan zijn roadshow, een evenement voor zijn Nederlandse klanten. Autoschadeherstellers -en spuiters kunnen productdemonstraties bijwonen en informatie vergaren.

De tour is ‘The Future Will Be Digital’ gedoopt en vindt plaats op vijf verschillende locaties, van 16 t/m 20 september. De reeks wordt afgetrapt bij Harms Autoschades BV in Hoogezand. Na vandaag volgen Autoschade Albert Kip in Oldenzaal (17/9), Autoschade Pippel in Zaltbommel (18/9), Autoschade Barendrecht in Barendrecht (19/9) en Drenth Autoschade in Amstelveen (20/9).

Kleurzoekapparaat

De bijeenkomsten (17.00-21.00 uur) staan in het teken van de digitale oplossingen die de lakleverancier biedt, zoals de digitale kleurzoekapparaten Genius iQ2 en Standowin iQ. Ook is er aandacht voor de toekomst van het kleurzoeken, door middel van de Standowin iQ Cloud. De combinatie van de Genius iQ2 (foto) met de Standowin iQ Cloud maakt het mogelijk een kleur exact te meten en een bijbehorende kleurformule te zoeken. De iQ Cloud beschikt over een database van meer dan tweehonderdduizend kleurformules. Toegang met een computer is niet per se meer nodig. Ook een smartphone of tablet kan worden gebruikt.

Online bestelplatform

Vanaf de tweede avond van de roadshow is er een toelichting op het online bestelplatform (webportal). Ook wordt het nieuwe klantportaal aangekondigd, dat later dit jaar beschikbaar komt. Het is bedoeld voor schadeherstelbedrijven die rechtstreeks werken met Standox. Zij hebben met dit portaal toegang tot alle belangrijke informatie die het lakmerk van Axalta directe klanten kan bieden. Denk daarbij aan contractgegevens, orders en facturen en benodigde documenten voor audits. Daarnaast is voorzien in gegevens over verbruik van paint en non-paint.

Tags: ,

Bovag Schade pleit voor…Nieuwe directeur en eigenaar…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties