bekeken: 3125 x
Waardeer dit artikel:
620 votes, average: 2,59 out of 5620 votes, average: 2,59 out of 5620 votes, average: 2,59 out of 5620 votes, average: 2,59 out of 5620 votes, average: 2,59 out of 5
(2,59)
(Inloggen is vereist)

Robert Bel directeur Havam

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 16 juli 2012, 08:25

Leestijd: 1 minuut

Robert Bel zal op 1 september bij Havam in Venlo beginnen als de nieuwe directeur. Op dit moment voert hij al de dagelijkse leiding, omdat voormalig directeur Raymond Vael naar Nipparts is vertrokken. Eerder was Bel salesmanager bij Sator-dochter Havam.

Martijn van der Eijk, ceo Sator Holding, over de aanstelling van Robert Bel. “Robert heeft vanuit zijn vorige functie als salesmanager de commerciële slagkracht van Havam vergroot en een belangrijke bijdrage geleverd aan de huidige positie en succes in de markt. Hij is nauw betrokken bij zijn klanten en heeft inmiddels de nodige ervaring opgedaan in de automotive markt. Ik kijk er naar uit de samenwerking met Robert te continueren en wens hem dan ook veel succes in zijn nieuwe functie.”

Bel heeft, voordat hij bij Havam in dienst trad, diverse commerciële managementfuncties bekleed bij onder andere Elster en de Salzburg Aluminium Group.

Tags: , , ,

Labelvrijstelling gebruikte…Auto onderwerp van gesprek
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties