fbpx
bekeken: 2193 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,50)

Rocco Hoedemakers is smart repair hersteller 2017

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 14 september 2017, 15:00

Leestijd: < 1 minuut

Opnieuw is Rocco Hoedemakers uitgeroepen tot beste smart repair hersteller van het jaar. Ook in 2016 bleef hij de concurrentie op het gebied van klein schadeherstel voor.

De verkiezing van smart repair hersteller van het jaar is een initiatief van de stichting Duurzaam Repareren. Opleidingsinstituut VOC zorgde voor ondersteuning door onder meer de locatie ter beschikking te stellen waar de jury de finalisten beoordeelde. Zij kregen drie opdrachten: het herstellen, via push & paint, van een schade ter grootte van een 2 euromunt, het polijsten en het repareren van een scheur in een bumper.

Niet eenvoudig

De jury die de opdrachten beoordeelde, bestond uit Martijn van den Berg van Turien Assurantiën, Wouter Tacke van Dekra Automotive en juryvoorzitter Wil Koot. Laatstgenoemde vermeldde nog dat de kwaliteit van de deelnemers hoger was dan vorig jaar. Tevens brak hij een lans voor het vak. “Het is niet eenvoudig en is echt iets waar je gevoel bij moet hebben.”

Op de foto smart repair hersteller van het jaar Rocco Hoedemakers te midden van de andere finalisten, juryleden en organisatoren.

Tags: , ,

NL-technici Hyundai naar World…Grote regioverschillen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties