fbpx
bekeken: 3413 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Roel de Bijl in directie PartsPoint Group

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 30 juni 2017, 15:39

Leestijd: < 1 minuut

Het directieteam van PartsPoint Group is recentelijk aangevuld met Roel de Bijl; hij is benoemd tot Director Network Operations, en daarmee verantwoordelijk voor de Brezanketen in Nederland en België. De Bijl heeft ervaring in zakelijke en technische dienstverlening, voor onder meer MotracLinde en Coca Cola Enterprises.

Zijn taak is het alle recente ontwikkelingen in goede banen te leiden. PartsPoint Group bestaat uit onder meer Brezan Automaterialen, Staadegaard Automotive en Technische Centrale. Daarnaast is na de verkoop van de AD-activiteiten in België het nieuwe bedrijf AD Nederland ontstaan. Tevens is meer focus gelegd op de Brezanformule in België, door de overname van Distri Pieces Auto.

Het directieteam wordt onveranderd aangevoerd door ceo Cor Baltus. Verder bestaat het uit Johan van Veldhuisen (cfo), Peter Meyer (director central operations) en Simon Staadegaard (director Staadegaard-TC). Tegelijkertijd is Frank Doorenbos benoemd tot director innovation & business development. “Na de flinke investeringen van PartsPoints moederbedrijf, AutoBinck Group, in onder meer Smart Mobility zal innovatie ook in de bestaande bedrijven veel managementaandacht vergen”, zegt PartsPoint Group in een verklaring.

Tech360

Met ingang van 1 juli 2017 zal Fred Kamphuis in dienst treden als projectmanager Tech360, een nieuw concept van PartsPoint ter ondersteuning van het autobedrijf. Kamphuis was in zijn vorige functie bij Sator Holding als marketingmanager Concepts verantwoordelijk voor de opzet van technische trainingsprogramma’s voor het autobedrijf.

Tags: , , , ,

Volkswagens met…Roelofs Heyrmans leidt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties