bekeken: 730 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Roel Steunenberg directeur Autohopper

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 8 januari 2020, 14:13

Leestijd: 1 minuut

Roel Steunenberg is met ingang van januari directeur Sales & Operations van de autoverhuurketen Autohopper.

Na een carrière als Owner Wagenpark bij Coolblue kiest Steunenberg voor een terugkeer naar zijn roots, de autoverhuur. Eerder werkte hij onder meer bij Autorent Midden-Gelderland en Ebag Trucklease.

Samen met Autohopper-oprichters Mark Dekker en Steven Donselaar gaat Steunenberg (38) leiding geven aan het team in Apeldoorn. Ook heeft hij de opdracht een salesorganisatie te bouwen. Autohopper heeft ruim 110 vestigingen, gericht op de verhuur van auto’s en (verhuis)bussen. Nu de particuliere markt goed bediend wordt, is volgens Mark Dekker “de tijd rijp om ook stappen op de (groot)zakelijke markt te gaan zetten. Daar kunnen we de expertise van Roel goed gebruiken.”

Autohopper profileert zich als ‘no-nonsense’ verhuurder. Het heeft de afgelopen twee jaar sterk geïnvesteerd in een automatiseringsplatform waarop zowel de franchisepartners als het hoofdkantoor draaien.

Tags: ,

Bosch geheel beschikbaar in…Bovag-autobedrijf: 3 procent…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties