bekeken: 735 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Roetfilterservice.net mikt op hergebruik

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 23 oktober 2019, 15:02

Leestijd: < 1 minuut

Visser Autoelectra & Diesel Service lanceert de website www.roetfilterservice.net. Bedrijven kunnen er online een filter aanmelden voor reiniging. Eigenaar René Visser is specialist op dit terrein en focust op de B2B-markt.

Bezoekers vinden op de website informatie over storingen en reiniging van roetfilters. Ze kunnen contact opnemen met een Roetfilter Expert, die door Visser is getraind en beschikt over de juiste kennis. Zijn er dan nog problemen, dan biedt Visser ondersteuning.

Hergebruik

Roetfilters raken verzadigd door het grote aantal gereden kilometers, gebruik of motorproblemen. Vervanging door een nieuw filter is een optie, maar Visser kiest de route van hergebruik. Die is volgens hem even effectief en veelal goedkoper. Vooraf vindt een visuele inspectie van de buiten- en binnenkant plaats. Met de ‘Flashcleaner’ worden vervolgens de filters gereinigd. in tegengestelde richting van de doorstroming. “We meten de airflow voor- en achteraf. Ook verwijderen we het as en roet.”

Testresultaten

Afhankelijk van de soort vervuiling en beschikbare capaciteit kan de klant wachten op de klus. Een rapport met de testresultaten maakt deel uit van de dienstverlening. “Het is onze ambitie om het reinigen van roetfilters door heel Nederland aan te bieden”, zegt Visser. “De markt is groot genoeg als je kijkt naar het aantal auto’s, landbouwmachines, industrie en maritieme sector.”

Tags: ,

FCA bouwt assemblagelijn…Equip Auto 2019 was het…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties