fbpx
bekeken: 3809 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,62)

Ron Jans opent zesde Automotive Academy

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 5 februari 2016, 10:40

Leestijd: < 1 minuut

Ruim 400, hoofdzakelijk universele, auto-ondernemers en hun personeel woonden gisteravond in Zwolle de opening bij van alweer de zesde Automotive Academy, het opleidingsinitiatief van onderdelendistributeur Sator uit Schiedam.

Ron Jans, hoofdtrainer van PEC Zwolle verrichtte de opening en hield in een lezing een pleidooi voor een continue trainingsmentaliteit. “Je bent nooit klaar met leren. En alleen trainen is niet genoeg, je moet de drive hebben om er ook voor te gaan. Het beste uit je zelf willen halen. Alleen trainen op technische vaardigheden leidt niet tot succes, je moet meer willen, zoals de klant plezieren, met je collega’s een team willen zijn”, stelde Jans. In een gesprek met directeur Menso Stel van Veam benadrukte Jans dat een werkplaatsmedewerker niet op training moet, maar zelf moet willen, anders haal je nooit het beste uit die monteur naar boven.”

Het training- en opleidingscenter in Zwolle wordt mede ondersteund door Fource-grossiers Veam, Lantinga en Hamu. Automotive Academy Zwolle moet vooral de Noord-Nederlandse regio bedienen en daarom werden bussen ingezet om ook de garagisten vanuit Groningen en Friesland kennis te laten maken met het training- en opleidingsaanbod. Het gaat daarbij in belangrijke mate om een uitgebreid technisch opleidingsaanbod. Maar ook commerciële- en management trainingen behoren tot het aanbod.

Tags: , , , , , ,

Ford biedt werknemers bonus…Ockhuisen naar Mivar Group
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties