bekeken: 3590 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,59)

Ruttchen nu ook bij Repanet

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 4 april 2013, 11:13

Leestijd: < 1 minuut

Onlangs heeft de schadeafdeling van Rüttchen Autowereld vestiging Breda zich aangesloten bij Repanet, de lakvereniging van Standox. Rüttchen heeft dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtauto’s en Smart, Mitsubishi personen- en bestelauto’s. Met acht vestigingen verspreid over Breda, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Gorinchem en Tiel, behoort het bedrijf tot de grootste dealerbedrijven van Nederland.

Jerry Verwater, teamleider bij Rüttchen “Binnen Repanet willen we de dialoog aangaan met andere autoschadebedrijven. We kunnen elkaar op die manier als klankbord gebruiken en samen brainstormen over de huidige trends en de kansen die zich voordoen.”

Verwater: “Daarnaast zie ik bij Repanet voordelen met betrekking tot marketingprogramma’s zoals Classic Color Partner. Dit programma sluit goed aan bij onze eigen bedrijfsvisie. Onder de noemer ‘Classic Center’ hebben we binnen onze dealerorganisatie een separate afdeling voor reparatie, revisie en onderhoud van oldtimers en klassiekers. We hebben een uitgebreid assortiment aan originele onderdelen die bij Mercedes-Benz nog voor veel van de klassiekers leverbaar zijn. Ons doel is om op die manier een (semi-) klassieke Mercedes-Benz in topconditie te houden. Het Standox-programma ‘Classic Color Partner’ geeft ons extra tools om het specifieke segment van oldtimers te bereiken.”

Tags: , , , ,

TRW introduceert…Nieuwe concurrent Audatex
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties