fbpx
bekeken: 821 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Samenwerking Leasevergelijker en Rijtesten.nl

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 18 augustus 2020, 14:21

Leestijd: < 1 minuut

De vergelijkingswebsite voor leaseauto’s Leasevergelijker sluit een samenwerking met Rijtesten.nl, een website met verslagen van testritten. Leasevergelijker plaatst de verslagen nu bij een groot aantal modellen op zijn website.

In de uitgebreide rijtestverslagen wordt aan de hand van tekst en foto’s uiteengezet hoe een auto zich verhoudt tot andere modellen en merken. Daarbij komen onder meer de prijs-kwaliteitverhouding, het rijcomfort, de technische aspecten en het design aan bod.

Gefundeerde keuze

Directeur Wilbert Philippo van Leasevergelijker: “De samenwerking komt voort uit onze wens om bezoekers van Leasevergelijker zo goed mogelijk te helpen bij het kiezen van een leaseauto. Daartoe willen we niet alleen informatie verschaffen over de prijs van een leasecontract en de technische gegevens van een auto, maar ook andere details uitlichten waardoor bezoekers een nog beter gefundeerde keuze kunnen maken. De hoogwaardige rijtestverslagen van Rijtesten.nl sluiten goed aan bij deze doelstelling en zijn een verrijking voor Leasevergelijker.”

Resultaat Bovemij 12,6 procent…Ook digitale schade-intake…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties