bekeken: 984 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Samenwerking Profile met Airco Techniek

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 4 april 2019, 13:16

Leestijd: < 1 minuut

Profile en leverancier Airco Techniek hebben een inkoopsamenwerking gesloten. Daardoor ontstaat een landelijke dekking voor aircoservice aan systemen met het nieuwe koudemiddel 1234YF.

Het merendeel van de Profile-vestigingen heeft de afgelopen tijd geïnvesteerd in een aircovulstation voor 1234YF, dat minder schadelijk is voor het milieu. De meeste vestigingen betrokken hun machine (veelal een Mahle) bij Airco Techniek. Vandaaruit is een samenwerking ontstaan.

Doorverwijzing

Airco Techniek  kreeg jaarlijks veel aanvragen om HFO-systemen te vullen. Aan deze vraag kon eerder niet worden voldaan, bij gebrek aan landelijke dekking. Het netwerk van Profile Car & Tyreservice kan wél voldoen aan deze vraag en gaat nu namens Airco Techniek de vullingen verzorgen. Johan van Egmond, eigenaar Airco Techniek: “Door de inkoopsamenwerking staan er meer van onze machines bij Profile-vestigingen en ontvangt Profile meer klanten door onze doorverwijzing. Het mes snijdt aan twee kanten.”

Corebusiness

Elles Dijkhuizen, business development manager bij Profile International: “Er zijn maar weinig plekken waar je terecht kan voor aircosystemen met dit nieuwe koudemiddel. Doordat wij nu ook deze service leveren, kan Airco Techniek  zich meer richten op hun corebusiness: het leveren van aircomachines en verbruiksmaterialen.” Airco Techniek levert behalve de machines ook de technische ondersteuning en trainingen.

Tags: , , , , , , , ,

Share Now voor een kwart…Bovag lanceert dienst voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties