bekeken: 410 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Santander start mobiliteitsplatform

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 26 juni 2020, 10:06

Leestijd: < 1 minuut

Op 15 juli aanstaande zal de Spaanse bank Santander onder de naam Autobörse.de in Duitsland een mobiliteitsplatform introduceren waarop niet alleen auto’s en motorfietsen worden aangeboden, maar ook diverse mobiliteitsdiensten.

Santander is een belangrijke speler in de Europese autobranche. De bank speelt op vele fronten een financiële rol. Met Autobörse.de krijgen onze oosterburen de primeur van de bank voor het digitale mobiliteitsplatform. Afhankelijk van de deelnemende partnernetwerken worden hier niet alleen nieuwe en gebruikte auto’s, motoren en andere vervoermiddelen te koop aangeboden (zoals in Nederland viaBovag.nl doet), maar ook financieringen, verzekeringen en autodeeldiensten.

Virtueel shopping center

De verwachting is dat consumenten al vrij snel na de introductie op het platform ook terecht kunnen voor reparaties, onderhoud en bandenvervanging. Zo ontstaat een virtueel shopping center voor de consument rondom mobiliteit. Welke partij zou dit in Nederland op kunnen gaan zetten? Santander? Amazon? Marktplaats? Of misschien toch gewoon viaBovag?

2CV als denkrichting voor Euro…37 procent meer speed pedelecs…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties