bekeken: 1869 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Schaarhefbruggen Autec lange voertuigen

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 26 januari 2018, 10:09

Leestijd: 1 minuut

Autec-VLT presenteert komende week op Autoprof Gorinchem 2018 (vanaf dinsdag 30 januari) een nieuwe serie carrosserieschaarhefbruggen, speciaal voor lange voertuigen.

Ze zijn ontworpen voor de professionele autoschadeherstelwerkplaats, denk aan licht plaatwerk maar vooral spuitvoorbereidingen. Met het oog op ergonomie bedraagt de werkhoogte 1,28 meter. De luchtbalgen zijn direct onder de scharen gemonteerd, waardoor het bovenste oppervlak nagenoeg helemaal vlak is. Hefvermogens: 3,3 of 3,5 ton. De AC3504 en -Twin zijn met hun extra lange rijbanen met name geschikt voor werkzaamheden aan lange voertuigen, zoals pick-ups en de nieuwe generatie bestelauto’s.

Rangeerruimte

Te zien op de stand is verder een andere nieuwe serie schaarhefbruggen (foto). Ze beschikken over langere opnametafels en zijn verkrijgbaar als in- of opbouw. De reeks kent een hefhoogte van 2,02 meter (incl. rubberblokken). De opbouwversie maakt volgens Autec-VLT tot 25 procent besparing op rangeerruimte mogelijk; bij de inbouwhefbrug kan deze reductie oplopen tot vijftig procent. De nieuwe lijn is leverbaar in 3,2, 3,6 en 4 ton. De bruggen zijn voorzien van uitschuifstukken of flaps.

Autest

Last but not least toont Autec-VLT de nieuwste generatie Autest emissie-apparatuur en roetmeters. Deze vergroot de meetnauwkeurigheid honderd keer in vergelijking met huidige roetmeters. Bovendien is de werkplaats zo toegerust voor de toekomst om ook Euro 6 te kunnen meten. Ook kan de monteur ermee constateren of het roetfilter aanwezig is en of het nog goed werkt. Verder valt de apk-meting vanachter het stuur uit te voeren, met behulp van de handbedieningsunit.

 

Tags: , , , ,

‘Meehobbelen is niets voor…Themamiddag over merkerkend…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties