bekeken: 3684 x
Waardeer dit artikel:
626 votes, average: 2,65 out of 5626 votes, average: 2,65 out of 5626 votes, average: 2,65 out of 5626 votes, average: 2,65 out of 5626 votes, average: 2,65 out of 5
(2,65)
(Inloggen is vereist)

Schadeherstel-app gaat landelijk

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 8 april 2014, 10:41

Leestijd: 1 minuut

Fixico gaat een landelijke dekking met zijn autoschadeherstel-app aan, na een succesvolle pilot van drie maanden waarin er 510 opdrachten in en rond Amsterdam verwerkt zijn. Wat opvalt is dat autobezitters niet altijd de goedkoopste offerte kiezen, maar zeer gevoelig zijn voor service.

Uit gegevens van Fixico blijkt dat offertes van schadeherstellers tot wel 30 procent in prijs kunnen verschillen. Maar concurrentie tussen de verschillende erkende schadeherstellers vindt doorgaans niet plaats op basis van prijs. Derk Roodhuyzen, mede-oprichter Fixico: “We merken dat autobezitters service zoals gratis vervangend vervoer, haal- en breng-service en de snelheid van het schadeherstel zeer belangrijke factoren vinden bij het kiezen van de juiste offerte.”

Op dit moment is het gebruik van Fixico voor schadeherstelbedrijven nog gratis. In de toekomst wil Fixico een percentage over de uitgevoerde werkzaamheden gaan rekenen. Roodhuyzen: “Wij willen eerst aan onze herstellers laten zien dat we ze opdrachten kunnen aanleveren, net als in Amsterdam. Vervolgens is het ook eerlijk dat daar wat tegen overstaat, maar alleen als je van ons daadwerkelijk nieuwe opdrachten in de werkplaats hebt.”

De mede-oprichter van Fixico spreekt 9 april op de bijeenkomst ‘Innovaties en gamechangers in de autobranche‘ van Automotive Insiders.

Tags: , , ,

Samenwerking Mitsubishi en…Toyota haalt 26.000 auto's…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties