123Ruit.nl mag voor Univé blijven herstellen

Ook in 2019 mogen onafhankelijke, individuele ruitherstellers, verenigd in 123Ruit.nl, voor Univé blijven herstellen. Beide partijen hebben de samenwerking met een jaar verlengd.

De samenwerking werd in januari 2018 gesloten en bevalt beide partijen goed. “Dat individuele ondernemers door samenwerking profiteren van landelijke dekking en een goed georganiseerd backoffice past bij het coöperatieve gedachtegoed van Univé”, aldus directeur Univé Schade Marco Nanne. “We zijn blij dat onze klanten ook in 2019 weer kunnen rekenen op het vakmanschap en de oplossingsgerichtheid van de specialisten van 123RUIT.nl bij hun in de buurt.”

Groeipotentieel

123Ruit.nl is een initiatief van de Stichting Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten (SZA). Hierin hebben zich bijna veertig vestigingen van lokale autoruitspecialisten verenigd. Gerben Marsman, commercieel vertegenwoordiger van 123RUIT.nl: “De markt vraagt om meer concurrentie onder de aanbieders van autoruitherstel en hoewel we pas sinds vorig jaar commercieel actief zijn, speelt 123RUIT.nl daar nu al een behoorlijke rol in. Ons doel is te groeien naar circa 55 zelfstandig ondernemers voor een evenredig spreiding in alle provincies.” Univé is niet de enige marktpartij waarvoor leden van 123Ruit.nl mogen herstellen. SZA-voorzitter Stefan Clijnk noemt onder meer volmachtkantoor Voogd & Voogd en Businesslease als opdrachtgevers. Dat het netwerk van 123Ruit.nl, met witte plekken op de kaart in Zeeland en Drenthe, niet geheel dekkend is, is volgens Clijnk overigens niet de showstopper voor de ‘grote jongens’. “De aanwezigheid van een mobiele service, waarvan onze leden gebruik kunnen maken, blijkt voor voldoende partijen toch interessant. Dat zijn wel langduriger trajecten, maar ook uit die hoek is volop belangstelling.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters