123RUIT.nl opent in Waddinxveen

Met de aansluiting van AGN Autoglas breidt 123Ruit.nl uit naar Waddinxveen. Het is de 43e vestiging voor het netwerk van onafhankelijke ruitschadeherstellers.

Mark de Waard, eigenaar van AGN Autoglas: “Als eigen ondernemer net dat stapje extra doen voor de klant, dat is mijn motivatie. Ik heb ruim 5 jaar ervaring als autoruitspecialist en sinds Januari 2021 ben ik mijn eigen zaak gestart. Door de samenwerking met 123RUIT.nl kan ik ook veel leaserijders en verzekerden helpen en kan ik met mijn collega’s overleggen.”

Visie en lef

Over de aansluiting van AGN Autoglas zegt Stefan Clijnk, voorzitter van 123Ruit.nl: “Versterken zonder beperken is ons credo ten aanzien van ons netwerk; pure vakmensen die hun vak verstaan. Met 123Ruit-AGN Autoglas hebben we een samenwerking met een ervaren specialist die het bovendien aandurft om in een moeilijke tijd voor zichzelf te beginnen. Dat getuigt van visie en lef.”

123Ruit.nl ziet ruimte voor nog meer vestigingen binnen het netwerk. Stefan Clijnk verwacht aan het eind van het jaar in totaal 48 vestigingen aangesloten te hebben.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3420 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.