In samenwerking met AutoglasGilde en TOI Opleidingen heeft 123Ruit.nl, de vereniging van onafhankelijke ruitherstelspecialisten, diverse eigen opleidingen ontwikkeld.

“De groei van 123Ruit.nl bewijst dat onze specialisten elke dag weer hoge kwaliteit leveren”, aldus Stefan Clijnk, bestuurslid 123Ruit.nl. “Echter met de snel veranderende technologie is het aantoonbaar borgen van je kwaliteit belangrijker dan ooit.”

Trainingsaanbod

Na een inventarisatie van het bestaande trainingsaanbod hebben 123Ruit.nl en TOI opleidingen besloten zelf opleidingen te gaan ontwikkelen. Edwin Balster (foto) namens TOI: “Iedere 123Ruit-deelnemer heeft een nulmeting doorlopen om het basisniveau te bepalen. Daarbij is duidelijk geworden dat de juiste kwaliteiten ruimschoots aanwezig zijn. Mede op basis van de bevindingen uit de nulmeting zijn de diverse opleidingen op maat gemaakt.”

Toekomst

Clijnk: “De komende maanden ligt de focus op de ADAS-opleidingen. Daarbij gaat het niet om het uitvoeren van een kalibratie. De deelnemers voeren dagelijks tientallen kalibraties uit. Dat hebben ze echt onder de knie en dat is ook bewezen tijdens de nuilmeting. Voorbereiden op de toekomst staat centraal. Tijdens de opleidingen gaan we daarom veel dieper in op de technische achtergrond, de samenhang van diverse systemen, het borgen van de aansprakelijkheid en de communicatie met de klant.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties