Autoschade Steketee bij ABS Autoherstel

Autoschade Steketee heeft zich per 1 september 2020 aangesloten bij het netwerk van ABS Autoherstel. Het schadebedrijf uit Yerseke is daarmee een belangrijke aanvulling voor ABS Autoherstel in de provincie Zeeland.

“Wij zoeken continu naar nieuwe manieren om auto’s snel en veilig te herstellen”, zeggen Peter de Water en Kees Luteijn, eigenaren van Autoschade Steketee. “Dat sluit mooi aan bij de Totaalherstel-filosofie van ABS Autoherstel. Hierdoor kunnen wij nog verder ontwikkelen op het gebied van efficiency en kwaliteit.”

Volwaardig

De geschiedenis van Steketee gaat terug tot 1973. Dat jaar werd bij de oprichters thuis een loods gebouwd waar aanvankelijk hobbymatig auto’s en brommers werden hersteld. Begin jaren tachtig verrees op de huidige locatie een volwaardig autoschadeherstelbedrijf. In 2000 is het pand nog een keer grondig verbouwd en uitgebreid naar de huidige duizend vierkante meter.

Het netwerk van ABS Autoherstel omvat nu 77 vestigingen.Nico Stolk, directeur van ABS Autoherstel, is “heel blij met zo’n mooi schadebedrijf dat zoveel kennis, ervaring en historie toevoegt aan ons netwerk.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *