Autoschade Velbo in Bennekom overgenomen

Autoschade Herstel Midden Nederland BV in Veenendaal neemt per 1 december Autoschade Velbo in Bennekom over. De bedrijfsactiviteiten verhuizen per 2 januari 2020 naar Veenendaal.

Autoschade Velbo houdt zich bezig met herstel van auto-, caravan- en camperschades. Ook onderhoud van caravans en campers behoort tot de dienstverlening. Het bedrijf bestaat ruim 35 jaar, waarvan veertien in eigendom van eigenaar Gilbert van Veldhuizen. Hij heeft aangekondigd te gaan stoppen.

Aanvankelijk wordt het bedrijf per 1 december 2019 voortgezet door Pierre Methorst. Per 2 januari 2020 huizen de activiteiten over naar een bedrijfspand naast Autoschade Herstel Midden Nederland BV in Veenendaal. Dat gebeurt onder de naam Velbo Schade Herstel Midden Nederland. Alle werknemers van Autoschade Velbo behouden hun baan en gaan in dit nieuwe bedrijfspand werken.

Schaalgrootte

Autoschade Herstel Midden Nederland (foto) houdt zich bezig met schadeherstel aan personenauto’s, bestelauto’s, vrachtwagens en autoverhuur. Het bedrijf is lid van de Autoschade Herstel Groep. Eigenaar Pierre Methorst is blij met de overname. “Daardoor kunnen wij ons werkterrein uitbreiden en de schaalgrootte verruimen. De activiteiten van beide bedrijven blijven ongewijzigd, maar gaan volledig integreren.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *