Cromax Roadshow in Leeuwarden en Leusden

Bij distributeur Ferweda in Leeuwarden vond begin deze week de aftap plaats van de Cromax Roadshow. Gisteravond was AAS Herder Autoschade in Leusden het decor.

Cromax organiseerde het evenement voor het derde jaar op rij. Met als doel schadeherstellers te tonen hoe ze, door middel van nieuwe digitale tools, hun werkplanning en -uitvoering kunnen optimaliseren. Daarnaast waren non-paintleveranciers aanwezig met acties en nieuwe producten. Zij en Cromax stelden prijzen beschikbaar voor de verloting, aan het einde van de avond,

Kleurformules

In Leeuwarden namen meer dan honderd mensen een kijkje, in Leusden vijftig. Ze konden kennismaken met de spectrofotometer Chromavision Pro Mini en met Chromaweb, de software voor het ophalen van kleuren in de cloud. Via Chromaconnect zijn alle kleurzoekaspecten draadloos te verbinden. Gebruik van een vaste pc is overbodig, dankzij Wi-Fi-apparaten die draadloze weegschalen en printers opnemen in een netwerk.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *