Event schadeherstel bij Automotive Insiders

Kennis- en netwerkplatform Automotive Insiders belicht op 8 mei actuele vraagstukken in de schadesector. Ter sprake komen onder meer de krappe arbeidsmarkt, locatiebepaling van vestigingen, merk-erkend schadeherstel en aansprakelijkheid bij de zelfrijdende auto.

Centraal bij deze topics staan de huidige stand van zaken en de strategische keuzes voor de toekomst. Het programma begint in de namiddag. Plaats van handeling is De Tinfabriek in Naarden. Het programma in een notendop: – Paul Klaessen (hoofd arbeidscommunicatie bij Defensie) vertelt met welke campagnes de strijdkrachten jaarlijks vijfduizend vacatures weten te vervullen. – Ronald van de Stolpe (business insurance manager Volkswagen Pon Financial Services) analyseert waarom leasebedrijven, verzekeraar en importeur/fabrikant leidend worden in het krachtenveld. – Walrick Smits (senior business consultant Retailsonar) legt uit hoe je als keten je optimale netwerk inricht. – Frans Ditmer (directeur Geevers Auto Parts) gaat in op de nieuwe strategie van Geevers na de overname door Autodis. Meer informatie over het programma en/of aanmelden vindt u hier.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †