GlasGarage gecertificeerd voor branchenormering

GlasGarage is de eerste keten van ruitschadeherstelbedrijven die is gecertificeerd voor de branchenormering ruitschadeherstel van Focwa. Met het succesvol doorlopen van de audit voldoen alle 85 GlasGarages aan de branchenormering die Focwa in 2019 in het leven riep.

Uiteindelijk moeten alle ruim driehonderd bij Focwa aangesloten ruitschadeherstelbedrijven zich voor de branchenormering certificeren, teneinde de kwaliteit en veiligheid van hun werkzaamheden te kunnen borgen. Focwa-directeur Femke Teeling: “Het is mooi dat in een keer 85 bedrijven zich certificeren voor dit kwaliteitskeurmerk. Zij hebben nu al de noodzakelijke stappen gezet bij de borging van kwaliteit en veiligheid in een sector waar de complexiteit van het vakgebied exponentieel toeneemt. Mede dankzij dit keurmerk houdt GlasGarage haar kennis en kunde van het vakmanschap nog beter op peil om ook naar de toekomst toe duidelijke toegevoegde waarde te kunnen bieden aan berijders én natuurlijk aan huidige maar ook nieuwe businesspartners.” 

Erkenning

Daniëlle Smulders van GlasGarage nam het certificaat namens alle aangesloten franchisenemers in ontvangst: “Deze certificering behaal je enkel door hard te werken als team. Overal moet het kloppen: zowel in de vestiging als op het hoofdkantoor. Als GlasGarage  zijn wij dan ook bijzonder blij dat wij nu dit certificaat behalen omdat wij dit zien als een duidelijke erkenning van onze nadrukkelijke focus op kwaliteit en dienstverlening! Daarnaast  is het een eer om dit certificaat als eerste keten in de branche  te mogen ontvangen Wij zijn dan ook trots op onze franchisenemers en natuurlijk hun medewerkers.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3430 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.